maanantai 1. lokakuuta 2012

Yksivuotisjuhlintaa

Nyt hän on sitten virallisesti taapero, ei vauva. Toisaalta haikeaa. Toisaalta taas tytöstä alkaa olemaan jo seuraa ja on hienoa seurata hänen kasvuaan ja kehitystään. Juhlat sujuivat mukavasti. Oli herkkuja ja ystäviä. Lahjaksi tyttö sai muiden ihanien muassa tuon kivan pienen tuolin, jonka isäni oli nikkaroinut. Siinä on tänäänkin istuskeltu polleana tuon tuostakin. Liikuttavaa.

Lauantaina juhlimme miehen kanssa viidettä hääpäiväämme (puuhääpäivää nimeltään) syömällä ravintolassa. Pohdimme mennyttä vuotta, joka on ollut kaikista vuosista erilaisin, rankin, mutta hienoin.

Tänään maanantaina oli paluu sateiseen arkeen. Yksvuotisneuvolassa tyttö sai kolme rokotusta ja kotona hänelle sattui kaatumishaaveri. Ilta on ollut kiukkuinen. Nyt taidan tehdä rääppiäislautasen itselleni ja katsella telkusta jotakin kivaa.

8 kommenttia:

Peurankello kirjoitti...

Onnenrutistukset täältä suloiselle yksivuotiaalle!

eilen tänään huomenna kirjoitti...

Suloisia juhla-aikoja teillä siellä!

MEidän tytö vuosi ja kuukausi ja meininki aika sama. Sovitetaan tarkkana peppua pallille ja koitetaan sitten suu tötteröllä pysyä siinä...

Paula kirjoitti...

Nytkös hän on jo vuoden vanha! Kylläpäs aika vilahti. Ja onpas teillä ollut juhlaherkut!

Anonyymi kirjoitti...

hei,

pirteä kakku teillä! Käytitkö marsipaania vai sokerimassaa? Oliko hankala työstää, kumpaa sitten käytitkin?

t. Sari

Karmiini kirjoitti...

Kiitos Peurankello! Eilen tänään huomenna hauska kuulla että teillä on juurikin samat touhut siellä pikkuisella. Kaikki pitää harjoitella ja voi niin tosissaan välillä. Paula toisaalta vuosi meni nopeaa, toisaalta jotkut päivät tuntuivat ikuisuudelta. Ja ikuisuus tuntuu olevan siitä kun on viimeksi saanut nukkua koko yön ;)
Sari kiitos! Kakun päällä on sokerimassaa ja kyllä se ihan hyvin kauliintuu. Tomusokeria vaan pintaan niin ei tartu. Karkit ovat mini Smartieksia.

Liivia kirjoitti...

Oho, nyt jo yksi! Vuosi on humahtanut. ONNEA!!!

sanna matilda kirjoitti...

Onnea tytylle! Aivan mahtava mekkokin kuvassa. Ai jestas, että meillä tultiin kyllä känkkäränkiksi niistä yksivuotirokotuksista! Osui vielä kivasti jouluun... :/

Karmiini kirjoitti...

Kiitos onnitteluista, Liivia ja sanna matilda.